Siri

Siri är min första franska bulldog (fralla). Hon är född 2006 och hon kommer ifrån Blomsterlökens kennel. Har man en gång haft en fralla så kan man inte vara utan. De är väldigt sociala & tycker om att följa med på allt förutom om det regnar ( iallafall gillar inte Siri regn). Vill man vara hemma & ta det lugnt så gör man det, är man ute i skogen så hänger de med. Siri njuter verkligen av livet & henne stressar man inte på, hon strosar runt i sin takt oavsett man går koppelpromenad, är i skogen el bland djuren på gården. Hon älskar att ligga på trappan i vårsolen & bara njuta.

Siri har fått 2 valpkullar, ur den första kullen behöll vi en valp & det är Flinga.

 

Flinga

Flinga är dotter till Siri & hon är född 2009. Henne är det mycket mera temperament  & fart i. Hon har fullt upp med att se vad som händer omkring henne & inget går henne förbi.

 

Jessie  

Jessie är våran border collie som är född 2011. Det är våran första border collie & vi köpte henne för att vi ska kunna ha henne som hjälp vid arbetet med fåren. Det som avgjorde att vi köpte henne var att det tog oss fyra dagar att få hem åtta får från sommarbete, en hund är bättre än oss tvåbenta på att valla får.

 

Flynn

Flynn är en border collie som föddes oktober 2014.

  • Siri

  • Flinga

  • Flynn

  • Jessie

  • Jessie & Flynn